Fiskgratäng

ca 8-10 portioner

Fisk ca 400 gr (torsk, spätta eller liknande)
Frusna grönsaker tex. broccoli, majs, ärter
2,5 dl matlagningsgrädde
En burk krossade tomater
Persilja eller dill (eller annan god örtkrydda)
Smör


Smörj en ugnsfast form och sätt ugnen på 200 grader.
Lägg i fisken i formen och strö de frusna grönsakerna runt omkring.
Blanda tomaterna med grädden och örtkryddorna. Häll detta över fisken.
Täck med folie och låt stå i ugnen ca 40 minuter. Om fisken är frusen kan det ta längre tid.
Man kan också byta ut grönsakerna mot svamp eller purjolök tex.
Mixa tillsmå bebisar. Mosa med gaffel till bebisar som gillar lite mer bitar.
Servera med kokt potatis och lite extra fett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0