Bebislasange

ca 8 stora barnmatsburkar

ca 300 gr. köttfärs
1 lök
1 morot
1 liten klyfta vitlök
3/4 burk krossade tomater


Riv eller finhacka alla grönsaker, fräs tills det är mjukt på svag värme, fräs köttfärsen på svagvärme tills det är genomstekt.

vitsås:
ca 5 dl mjölk
ca 1 msk majzena + lite vatten
1 msk smör
lite tomtpuré
persilja


Värm mjölken med tomatpuré och smör, blanda i majzena och låt sjuda 2 minuter, samksätt med persilja om man vill.

Börja med sås i en ugnsform, varva sedan med lasagneplattor med sås och färs mellan i varje lager. Avsluta med sås och ost om du vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0