Fiskpanna med tomater och persilja

2 potatisar
150 g torskfilé, hoki eller sej
½ gul lök eller purjolök
0,75 dl vatten
0,25 krm peppar
1 tomat
2 msk smör

(passerade tomater)


Gör så här
Skala och skär potatisen i tunna skivor. Skala och skiva löken. Lägg potatis och lök i en traktörpanna och häll på vatten (och ev lite passerade tomater). Krydda med peppar. Låt koka under lock ca 10 minuter. Skär fisken i mindre bitar. Skölj och skiva tomaterna. Lägg fisken på potatisen och löken. Fördela tomatskivorna ovanpå. Droppa över smör. Låt koka ytterligare 6-8 minuter under lock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0