Skorp-prickig-korv

2009-07-06 @ 22:54:11

Det blir inge mer Ipren nu när han har vattkoppor i alla fall. Vill inte riskera något. Var och köpte Alvedon tidigare idag för säkerhets skull och nu får vi använda dom istället.

Men det lär inte gå åt så mycket för febern (och där med gosungen) är borta och han är nästintill sig själv igen = envis och riktigt förbannad om han inte får som han vill. Rumpan har han inga större bekymmer med heller, men vi pudrar fortfarande på där för att förebygga det. Nu har han ont under foten stackarn.. Han hade ju en koppa där men den har blivit så stor och huden har till och med lossnat runt den och ser riktigt ont ut, så han går på tå med bara den foten (när han inte går på tå med båda). Och han vill jämnt ha skor/sandaler/tofflor på fötterna och skriker när han är barfota, så det verkar göra mest ont barfota.
Annars så har kopporna stannat av. Tror inte det kommer mer nu. Utan de flesta verkar bli skorpor nu. Skulle gissa på 3 dagar till så är han helt frisk. Här kommer lite bilder från ikväll:




Älskar att bada!



Prickigkorven



Men glad ändå

Andras kommentarer
Pappa

Jistanes! :-) ...vad prickig plutten är.

2009-07-07 @ 00:35:16
Therese

Jo.. och värst är det i ansiktet/huvudet och på/runt om rumpan.. stackarn. Hela han kommer vara en sårskorpa! MEN, dom har inte kliat!! Han har inte kliat en gång!

2009-07-07 @ 01:03:40
URL: http://magnussonarna.blogg.se/
malin

Stackaren :( Men ändå bra att han är glad :)

2009-07-07 @ 12:56:57
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Blogg kanske?:

Din kommentar:

Trackback

Läs om livet som Therese. En snart 21 årig mamma till Alexander 1½ år som nyligen fått diagnosen "ofrivilligt barnlös". Det betyder att jag inte kan få fler barn på egen hand pga att dom opererade bort båda äggledarna som var kraftigt inflammerade. Varje dag är en ständig påminnelse om detta, men jag kämpar mig vidare och kommer kämpa för min rätt då det var vården som felade så det gick så här långt. Här skrivs det dagligen om allt mellan himmel och jord om våran familj. Glöm inte att lämna en kommentar :)






Bloggkoll