Idag så ska jag och Alexander till ÖF

2008-09-30 @ 09:05:55

Det va väl på tiden :P Har funderat många ggr på att gå till ÖF med Alexander men aldrig fått tummen ur. Och så sist på mammaträffen så pratade jag och en tjej om det som bara bor 100 meter ifrån mig och hennes son är född 6 minuter efter Alexander :) Så idag så ska vi åka med dom till ÖF. Ska bli kul. Hoppas Alexander gillar det!


Lite uppdatering

2008-09-28 @ 08:53:53

Har hat fult upp de senaste dagrna.. Vi va hos veterinären med Diva i fredags för hon har haft klåda på frambenen och sen vart det utslag där oxå. Och efter att ha läst lite på internet om hudutslag på hundar så va jag säker på att det va rävskabb. Men det trodde inte Peter. Men jag hade rätt. Så nu är det behandling på henne. Badade henne i ett medel som stank 10 ggr värre än nagellacksborttagning. Men efter den första badningen så va det redan bättre. Sen återstår det två badningar med 7-10 dagars mellanrum. Så Nisse är fortfarande hos Ulla då det är dumt att utsätta honom för Diva nu när vi vet att det är rävskabb och det kan smitta. Sen efter veterinärbesöket begav jag och Alexander oss till Mammaträffen. Det va ju kul som alltid :)

Sen så igår så lagade jag ett storkok på en massa olika barnmat åt Alexander. Och direkt efter det va det bara att städa lite för det skulle komma folk hit då en skulle pierca sig. Det va över ett år sen jag piercade någon. Men det gick bra :) Förutom att hon hade VÄLDIGT hård hud så nålen gick inte rakt igenom och sen ut utan jag fick lirka igenom den och trycka som bara den! Stackars människa vad ont hon hade. Men riktigt snygg blev den! Hur rak och fin som helst och hon va helnöjd. Så man tjänade lite pengar :) Sen så tvättade jag grannens hund då hon inte kunde lyfta i henne i badkaret pga hennes skada och att hon har astma och inte tål blöta hundar. Och det gick bra. Fastän hunden inte tycker om att bada :) Men hon va inte sur på mig efter som hon tydligen hade varit på en annan som hade badat henne förut.

Idag så ska jag tvätta.. Brukar tvätta två ggr/vecka, men i onsdags så blev det ingenting för jag hade inget tvättmedel hemma. Och sen torsdag, fredag och lördag så hade jag ju fullt upp så det blev ingen tvätt förrän idag. Och idag så är det MYCKET tvätt! 3 st fulla ikea kassar. Suck.. Brukar bara vara EN då jag tvättar annars.. Men men. Nu ska Alexandes ha lite gröt.


Bilder på mitt nya hår

2008-09-26 @ 10:28:44



Bortse från den trötta mamman :P



Bakifrån..


Så.. vad tycker ni? :)


Nu har jag klippt mig..

2008-09-25 @ 22:25:52

.. och det blev KORT kan jag lova! :) nu är ni allt sugna på att se det? :P men ni får faktiskt vänta tills i morgon.. orkar inte nu. Så ha TÅLAMOD :) Bilder kommer i morgon


Behöver akut hjälp!!

2008-09-25 @ 09:39:22

Jag ska klippa mig idag kl 14.45.. Men vet inte HUR jag ska klippa mig!! Jag skulle vilja skaka om och förvåna folk.. Eftersom jag alltid varit en "fegis" och bara klippt topparna :P Den värsta förändringen jag gjort är att klippa lugg Haha :) Jag va inne på det oxå. Skulle vilja ha lugg igen. Men sen har jag länge funderat på en page, och då kan man ju inte ha lugg.. skulle jag ju se ut som något troll ju!! Men jag är lite feg.. vette fan om jag vågar klippa det så.. har testat lite frisyrer på mig och tycker jag passar i page, men så testade jag göra så med håret fram som är lite kortare än det bak och det såg ju hemskt ut! Men det lär nog behövad både hårspray och sånt för att få till "fluffet".. Så snälla hjääääälp! HUR ska jag klippa mig??? Lägger in en bild här på mig i page.. vad tycker ni??? Fanns tyvärr ingen blondfärg i denna frisyr så ni får väl försöka se det i blondt. ;)

Den???


Eller så här kanske??



Åh vad jobbigt detta är!!! Får panik nästan ju!! Har liksom ingen aning om hur jag ska klippa mig :(


BVC resultatet

2008-09-23 @ 13:57:10

Så här såg det ut på BVC idag.

Datum: 23/9
Ålder: 7 månader + 4 dagar
Vikt: 8460 g
Längd: 69,5 cm
Huvudmått: 44,7 cm

Och närmast va:
Therese  (inte jag) på vikten
Therese (inte jag) gissade exakt rätt på längden
Peter och Sofi  va närmast huvudmåttet


Hallåååå?? Vart är alla gissningar??

2008-09-23 @ 08:32:34

Inte en enda förutom jag och Peter har gissat på Alexanders siffror idag.. Det va LÅGT!! Kommer väl hem vid 13 med resultatet och då vill jag se måååånga som gissat :)


Så här såg det ut sist:

Datum
: 25/8
Ålder: 6 månader + 6 dagar
Vikt: 8080 g
Längd: 67 cm
Huvudmått: 44,2 cm

Så vad tror ni? Längd? Vikt? Huvudmått?


Nu är den borta!

2008-09-22 @ 20:03:06

Gud vad skönt alltså! Jag har haft sån KRAFTIG mensvärk i runt en vecka nu! Och det har bara blivit värre och värre för varje dag! Har inte ens kunnat stå eller gå för länge då värken stålar ner mot benen och gör riktigt ont om jag står eller går för länge! Men så idag så gav jag upp.. Jag och Peter hade haft en diskussion om jag ska ha kvar kopparspiralen eller inte.. Det känns ju liksom som att man slängt 200 spän rakt i sjön. Men hormonspiralen, som det då kommer bli kostar ju 1000 kr!! Det är ju inga pengar man hostar upp direkt. Men då sa Peter att jag iaf kommer komma upp i den kostnaden med tanke på hur mycket ipren och alvedon som går åt nu :) Hahha!

Men iaf så va jag på kvinnokliniken idag. Jag fick en akuttid och dom kollade om det va någon infektion som orsakade sån smärta för mig. Men det va det inte. Men hon gjorde VUL oxå för att se om spiralen satt som den skulle. Och det gjorde den. MEN, jag hade blod i magen!! Hon sa det att en del av mensen, som egentligen ska ut, hade hamnat i äggledarna och i magen!! Så inte konstigt att jag haft ont! Och så disskuterade vi om jag skulle ha kvar den eller inte. Hon sa att man kunde chansa på att det va en infektion och få antibiotika och se om det hjälper, om jag verkligen vill ha kvar den. Eller så kan hon ta ut den så sköter kroppen en ev infektion. Och jag kände det att det är lika bra att ta ut den för att ett sånt simpelt "allt kanske blir bra med antibiotika" vet jag inte hjälper mig.. är det något fel på mig så är det inget simpelt :) Jag har aldrig den turen att allt blir bra sen.. så det va lika bra att ta ut den tyckte jag. Istället för att komma tillbaka igen om ett tag och betala ytterligare 325kr för besöket. Nej tack!



Bye bye

Och så fick jag ett recept på hormonspiralen som jag kan hämta ut sjäv då hon sa att det blir lite billigare att hämta ut den själv. Fast hon trodde bara det skiljde runt 50kr. Men men, tänkte jag. Så på skojs skull gick jag på apoteket efter och skulle höra va den kostade. Men till min förvåning kostade den bara 700kr!! Vilken chock!! Va fan tar kvinnohälsovården 1000 spän för??? Kvinnohälsovården är ju liksom gratis så några 300 kr kan dom ju inte ta för att sätta in den! Så jag kommer ju tjäna 300kr på att hämta ut samma spiral själv än att betala den på plats! Helt otroligt!

Ang menssmärtorna jag hade så vet jag nu att det va pga kopparspiralen.. för efter hon tagit ut den så har jag inte haft en enda smärta alls! Inte ens en liten en! Och de enorma blödningarna jag hade försvann med. Så nu är jag BRA igen!! Gud vad skönt!!!


BVC gissning

2008-09-21 @ 21:25:55

På tisdag så ska vi återigen till BVC. Och som jag alltid gör några dagar innan vi ska till BVC, blir det även BVC gissning denna gången.. Detta gäller ALLA som läser ;)

Så här såg det ut sist:

Datum
: 25/8
Ålder: 6 månader + 6 dagar
Vikt: 8080 g
Längd: 67 cm
Huvudmått: 44,2 cm

Så vad tror ni? Längd? Vikt? Huvudmått?


Middag hos Jörgen och Paola igår

2008-09-21 @ 21:06:53

Igår så va vi hos Jörgen och Paola och hälsade på och åt middag. Jättegott va det! Och trevligt med såklart! Det va ju ett tag sen vi träffades. Och så lite bilder på Alexander och kusinen Annie.



Annie och Alexander



Busarna



Sötnosarna



Annie drar Alexander i huvet :P



ååå, en boll




Sötnötar



Kusinerna Magnusson..


Ny hobby!

2008-09-21 @ 11:53:10

Nu ni!! Har jag börjat att sminka och ändra hårfärg och frisyr på andra.. Alltså på datorn :P Tycker det e skitkul! Ni får se några bilder här jag har ändrat lite..

Före:                                  Efter:
          

Före:                                         Efter:                                        Och en till efter:
            

Före:                           Efter:                          En till efter:
             


Sååå.. vad tycker ni?? :)


En filmsnutt när Alexander lägger sig på mage från sittandes

2008-09-19 @ 09:41:39



Snacka om att hans mamma är imponerad!


Här händer det grejer!

2008-09-18 @ 20:01:46

För två dagar sen har Alexander kommit på hur man tar sig från sittandes till mage! Och sen dess har han inte suttit still utan lagt sig på mage när man satt honom upp! Helt otroligt! och när han ändrar från sittandes till mage så hamnar han i kryp position. Och så kryper han ett steg men så halkar benen bakåt och han får inte upp dom igen :P Men att åla framåt går fortfarande inte.. han kanske gjort ett halvt steg fram när han ålat. Han jobbar verkligen med benen, men lyfter upp armarna samtidigt och då kommer han ju ingenstans :P Men det är så sött :)


Dålig på att uppdatera nuförtiden

2008-09-17 @ 00:04:37

Har inte mått så bra den senaste tiden.. är förkyld oxå.
Alexander gör framsteg hela tiden tycker jag.. idag så ålade han framåt två snepp.. så det dröjer nog inte så länge tills han ålar omkring här. Sen va vi tvungna att sänka spjälsängen idag. Han har i fyra dagar nu lagt sig på mage!! Han som aldrig ens legat på mage i sängen utan alltid sovit på sidan.. Och sen tidigare idag efter han sovit en stund och jag skulle gå in och ta upp honom så satt/halvlåg han på knä med händerna PÅ sängkanten! Så nu va det till att sänka den! Problemet är ju att han inte riktigt orkar eller vill vända sig tillbaka till rygg när han väl ligger på mage. Han kan, men han orkar inte :P liten latmask jag har :) men men.. tillslut så inser han väl att han får vända sig själv


Vill inte ha flaskan längre :(

2008-09-11 @ 21:06:48

Varje kväll då jag gett Alexander välling har han bara ätit runt 50 ml.. spelar ingen roll hur länge sen det va han åt heller. Och så tidigare i eftermiddags så va han riktigt grinig och bara grät hela tiden i 45 minuter så jag insåg att det inte kommer gå att ge honom sin middagsmat så jag värmde på 200 ml ersättning och gav honom.. men samma sak där. han åt bara 50 ml sen vägrade han mer! Så värmde jag på hans middag iaf då han va på bättre humör och det åt han glatt upp alltihop! Det är samma sak på mornarna. Värmer alltid på 150 ml, då jag vet att det är max det han äter, men oftast äter han bara runt 70 ml. Sen äter han gröt en timme efter. Nu börjar jag få lite smått panik här.. tänk om man någon gång befinner sig i en situation där det inte går att ge han mat utan han bara kan få ersättning eller välling.. vad gör man då?? Han verkar inte vilja ha flaskan längre :/ Det är bara mat som gäller nu


Nu är det klart!

2008-09-11 @ 00:54:15

Vi hade fått en annan lägenhet, rättare sagt den under oss. För vi vill hellre ha en på bottenvåningen än en trappa! Blir mycket smidigare med ALLT! Både barnvagn och hundar! Så får vi ju en stor fin altan! MEN.. så berättade Katarina, en annan granne att hon ska flytta till skåne. och hon har oxå en trea på bottenvåningen.. Men vi hade ju redan tingat den under oss, men hon ville ju gärna att vi skulle ta hennes lägenhet. Så vi skulle fundera på det iaf. Vi va där och kollade hennes lägenhet noga och det fanns lite små fel på den.. Ett stort fel va däremot tapeterna!! Inte alls i min smak!! Och jag hade gått och kollat in i lägenheten under på avstånd och bara ÄLSKAT hans tapeter!! Men Peter ville hellre ha hennes för vi har hört att den under oss är den kallaste + att det sitter två stora fläktar på utsidan precis mot väggen som tydligen hörs in ganska väl. Sen ryktades det även om att det va ett stort HÅL i hans yttedörr, att det va som att den va öppen hela tiden! Men jag ville inte bestämma mig förrän jag sett den under och hört vad som kommer fixas i den.

Och så idag så va hans flickvän i lägenheten och vi gick ner och frågade om vi fick titta på den. Herregud säger jag bara!! Vi visste att hallen inte såg bra ut alls då han hade en rottweiler/schäfer blandning som inte alls ville vara själv hemma och som rev runt i hallen när han va det.. Men den skulle dom ju få renovera. Men sen va det ju allt annat.. och då menar jag ALLT annat!! Visst, färgen på tapeterna i alla rum mva precis i min smak och så som jag skulle vilja ha det, MEN ALLA tapeter va förstörda på ett eller annat sätt! Och samma sak med alla golv! Och köket ska vi inte tala om! Och Peter va ju snabb att fråga henne om det va så att man hör fläkten som är utanför, och det sa hon att man gör, speciellt när man ska sova. Men yttedörren va det inge fel på förutom att handtaget saknades! Drog inte ens ur det ju! Så vad grannarna fått det i från vet jag inte..

Så jag fick väl ge mig.. Katarinas lägenhet är ju den som är i bäst skick och den som är varmast. Men tapeterna i köket och Alexanders blivande rum gör mig deprimerad!! I Alexanders rum är det värst! Där inne är det FEM nyanser av GRÖNT!! Fyyyy faaan! Och köket har en amatör tapetserat så det e bubblor i tapeten. Så dom två rummen blir dom första att fixa! Köket måste vi ju tapetsera om för man kan ju inte måla bort bubblorna.. Men Alexanders rum vet jag inte.. trodde man måste tapetsera om det med då det är en bård i mitten, men hon sat att det ska gå och spakla över och under den så den inte sticker ut så är det bara att måla över. Men vi får se. Det blir ju dyrt det här.. Renoveringen i lägenheten under skulle ju hyresvärden stå för för den är ju totalförstörd och då skulle man få som man velat iaf.. Men när Katarina pratade med hyresvrden idag så verkade han inte ens veta hur dåligt skick den va i.. Och den skulle nog inte blir färdig detta året!
Så vi kommer flytta till andra trappingången. Vi ska även köpa allt på hennes altan för 1000kr, alltså allt hon fixat där. Hon har ju lagt trä över hela golvet och satt upp ett jättefint staket (som hon betalade 2500kr för)+ kompostgaller så inte hundarna kommer ut då hon själv har hund. Sen får vi oxå en massa andra saker så som hennes grill, träningsmaskiner och byråar :)

Så 1/12 ev lite tidigare så ska vi flytta! Så alla som känner oss, börja kavla upp ärmarna och förbered er på tunga lyft :)


Jag, Morphad

2008-09-09 @ 21:32:29

Jag har alltid tyckt att det är så härtigt med såna som morphar andra! Och så hittade jag en tråd där folk morphar en så jag la ut några bilder för att se vad dom kunde göra.. Och dessa bilder har jag fått tillbaka!! Detta är alltså JAG!! Helt otroligt ad man kan göra med en bild! Therese är RIKTiGT imponerad!!

Före:


Efter:




Före:



Efter:







Gjort ny blogg!

2008-09-08 @ 15:01:03

Gjorde en barnmatsblogg för er som vill ha recept!

http://magnussonarna.blogg.se/barnmat


Frågesport

2008-09-08 @ 13:22:01

KAN DU VISA DIG UTE HELT OSMINKAD?
Ja, det e oftast så nu när man har fått barn.. Sminkar mig kanske 4-5 ggr/månad

NÄMN NÅGON SKÖNHETSPRODUKT DU ALDRIG SKULLE KLARA DIG UTAN:

Deodorant!

SKULLE DU KUNNA HA ETT FÖRHÅLLANDE MED NÅGON SOM ÄR FIN PÅ INSIDAN MEN INTE LIKA FIN PÅ UTSIDAN? 

Det har jag haft många gånger.. men tyvärr va inte alla så fina på insidan som jag trodde


GÅR DU UPP NÄR VÄCKARKLOCKAN RINGER?
Oftast inte :P

DU HAR BESTÄMT ATT HA EN VIT HELG, MEN SÅ FÅR DU NYS OM VÄRSTA FESTEN, HUR GÖR DU?

Fest?? Va e det??

HUR ÄR DU NÄR DU ÄR PACKAD?
Ja du.. det va ett tag sen sist.. men jag är väl som vanligt? Fast jag pratar och skämtar nog mer med folk :P

MINNESLUCKOR?
Aldrig haft

HAR DU NÅGON GÅNG BLIVIT OMBEDD ATT GÅ FRÅN EN KROG?
Nopp

HAR DU NÅGON GÅNG HAMNAT I FYLLECELL ELLER LIKNANDE?
Nopp


VAD ÄR DIN FÖRSTA TANKE NÄR DU STÖTER PÅ EN DYNGRAK PERSON PÅ KROGEN?

De flesta är väl dyngraka på krogen? :P

VAD DRICKER DU HELST NÄR DU GÅR UT?

Öl eller tequila

BRUKAR DU SITTA ENSAM HEMMA OCH DRICKA?
Aldrig!

HUR BOTAR MAN BÄST EN BAKSMÄLLA?
Brukar inte bli bakis.. har nog bara hänt en gång

HAR DU VARIT OCH FESTAT PÅ MÅNGA CHARTERRESOR?

Nopp

FAVORITSTAD I SVERIGE?
Hm.. e nog Stockholm

CAFÉ ELLER KROGEN?
Är ju mest på caféer nu, men skulle vilja gå ut på krogen och ha kul någon gång snart

VAD BLIR DU GLAD AV?
Positivt folk

VAD SKULLE DU GÖRA OM DU HITTADE EN PLÅNBOK MED PENGAR I?
Lämna den till polisen

ÄR DU KÄR JUST NU?
Ja

HUR MÅNGA SERIÖSA FÖRHÅLLANDEN HAR DU HAFT?
3 tror jag

HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU FÅTT DITT HJÄRTA KROSSAT?

För många!

ÄR SEX VIKTIGT I EN RELATION?
Ganska


HAR DU HAFT NÅGON/NÅGRA KK?
Ja

ÄR DU EN SÅN SOM DUMPAR ELLER BLIR DUMPAD?
Hellre bli dumpad än att dumpa! Hatar det!!

VILKEN KLYSCHA ÄR DEN SÄMSTA ATT SÄGA NÄR MAN BRYTER UPP?

Vette fan

SINGEL JUST NU?
Nej

 

 

UTMANAR ALLA SOM LÄSER!! VÅGAR NI???



Utmanad av Lena!

2008-09-08 @ 13:03:13

Jag är mest lik: Jessica Simpson



Vem är du lik ??

Jag utmanar ALLA som läser detta!
Vilken kändis är du mest lik?

Gå in på hemsidan och gör testet: http://quiz.start.no/?p=qplay&quizID=8776


Så här söt är man när man sover

2008-09-08 @ 10:31:44



Vackraste killen i världen!!



Så underbar!


Ps I love you

2008-09-08 @ 10:31:16



Holly Kennedy har träffat sitt livs kärlek i den glada, spontana och kärleksfulla irländaren Gerry. Så när Gerry blir sjuk och dör står Holly helt handfallen. Men det visar sig att Gerry har haft en plan och skrivit tio brev som levereras en gång i månaden, på olika fantasifulla sätt, till Holly för att hjälpa henne med sorgen och vidare med sitt liv. Varje brev avslutas med "P.S. I love you".


Therese betyg: 6,5/10

Såg denna filmen igår då jag läst riktigt bra recensioner om den.. Men vad besviken jag blev! Filmen  va helt ok, men det va ingen gråtfilm som jag sett att många hade skrivit! Och jag som till och med gråter till Lejonkungen och inte grät en droppe till denna! Men tycker det va en väldigt intressant film då jag inte sett någon sån här film innan.


Therese är kär!

2008-09-05 @ 21:10:01

Idag så va vi och tittade på Mariannes rottweiler valpar! Såååå söta dom va!! Peter sa det i bilen på vägen dit att vi ska INTE ha någon valp, och neeej sa jag jag vill inte heller. Men vi hann inte ens komma ur bilen när jag såg dom och sa jag vill ha en!! :) och inte blev det bättre när vi satt och kelade med dom! det va en som va så gosig och va hos mig nästan hela tiden och henne föll jag för pladask!! Det va som om hon sa "ta hem mig"! Och om jag hade fått bestämma (och vi inte hade haft två rottweiler redan) så hade jag tagit hem henne!! Så bedårande hon va!!



Ulla och jag.. med min älskling i knät :)



Och sen kom terriern och satte sig och satt där nästan hela tiden!!



Och inte flyttade hon på sig.. Trots att "min" rottis kom och slängde sig på henne



Löv @ first sajt



Alexander chillar i nya vagnen



Alla tre sötnosar



Nu blev Alexander intressant



Alexander fick en kompis i vagnen :)



Peter Magnusson The fotograf

2008-09-05 @ 21:09:22

Eftersom min kära sambo är så mallig över den här bilden som han tog idag så måste jag sätta in den..



Vad glömsk jag är!!

2008-09-04 @ 21:03:59

Jag hade tänkt ta en bild på Alexander i barnvagnen igår.. men jag glömde det. Men idag så tänkte jag på det då vi skulle till stan och ta med barnvagnen. Men minnet om att jag skulle ta kort på honom i den stannade hemma.. Men i morgon sån SKA jag ta en bild på honom i sin nya fina barnvagn! Får skriva det i pannan så jag kommer ihåg :P


Jag har blivit utmanad av Sofi

2008-09-04 @ 12:27:18

1. Vilken mat äter du ofta?
Hm.. Äter inte samma mat så ofta längre då vi börjat med matlista..  Spagetti och köttfärssås blir det kanske några fler gånger än resten..

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut?
Det beror på vart jag är någonstans och om Alexander är väldigt gnällig eller mammig

3. Var sitter du helst när du bloggar?
Finns ju bara ett ställe.. vid datorn :P Har stationär

4. Köper du ofta triss?
Nej.. Kanske händer 1 gång om året

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Stockholm är alltid fint på sommaren.. Eller Spanien

6. Vilken tv-kanal tittar du mest på?
5:an, 3:an, tv4+ och tv4 100

Jag utmanar:
Lena
Camilla
... och alla andra som läser!


Nu va det gjort

2008-09-04 @ 08:13:40

Va och satte in spiralen igår morse.. gick ju inte sådär jättebra. Mådde riktigt dåligt efteråt och hade sån "mensvärk". Vanliga Ipren hjälpte inte så jag fick ta en starkare tablett. Men det räckte att ta en så va det borta. Behövde inge mer. så nu mår jag bra igen :) Men egentligen så skulle hormonspiralen vara bättre för mig sa BM.. eftersom jag har haft problem med svår mensvärk tidigare och kopparspiralen får man värre mensverk av, medan hormonspiralen tar bort mensvärken. Dessutom har man lite eller ingen mens om man har hormonspiral.. Men men.. hade inte råd att betala 1000 kr för en hormonspiral så vi får se hur det går med kopparspiralen. Funkar det inte så är det ju bara att ta ut den.


I morgon är det dags..

2008-09-02 @ 22:44:05

Stackars mig!!! i morgon så ska jag sätta in en kopparspiral! AJAJAJAAJ! Vill inte vill inte vill inte! Men man måste ju ha något skydd.. Minipillerna funkade tyvärr inte för mig efter jag fått Alexander (mycket märkligt).. Den tredje månaden jag använde dom så blödde jag hela tiden i över en månad och det slutade aldrig! Så då slutade jag med dom och då försvann blödningen.

Jag är ju en sån som HATAR att ätta in saker där dom inte hör hemma!! Speciellt dropp! Bara tanken på sånt får mig att må dåligt! Usch!! Nu vill jag inte tänka på det mer!! Håll tummarna för mig!



..Och nu står den nya barnvagnen hemma!!

2008-09-02 @ 22:38:05

Jag va ganska snabb iväg för att köpa den nya barnvagnen :P Har ju velat ha den i flera månader nu! Hade med mig storprutarn Ulla till ett försök att pruta lite. Men det blev en chock åt andra hållet istället! Dom hade tagit bort skylten där det stod 2995:- och på vagnen satt det bara två prislappar, en vit med 4995:- och en röd (=extrapris) 3995:- snacka om att livsglädjen försvann ett tag där! Men vi ropade dit henne i kassan och jag sa det att den där kostade ju 2995:-!
- Vart har du sett det frågade hon. Men jag hade ju varit där och kollat på barnvagnen minst 10 ggr så jag VET att den kostade 2995:-. Och då gav hon sig för hon kom säkert ihåg mig och sa bara "Ah. det stämmer ju ja". Så försökte Ulla pruta ner den lite till då ingen har köpt den fast den stått där i flera månader, men hon vägrade gå ner i pris. Men men. Den är ju helt klart värd dom pengarna! Sååå underbar att köra så det finns ju inte! Har varit ute och provkört två ggr idag redan :P Funkar SUPER! Är så himla nöjd!! Och det verkar Alexander oxå vara! WWWWIIIIIIIIIIIIIIIEEEEE :D

Bilder glömde jag tyvärr ta :/ Men ska försöka göra det i morgon.


Nu har jag sålt barnvagnen!!

2008-09-02 @ 13:46:06

Nu har jag sålt barnvagnen som jag HATADE!! Vi gav ju 3500 kr för den och det va på tok för mycket pengar då det va en massa småfel på den! Sålde den för 1500:- kunde säkert fått mer, men jag ville bli av med den snabbt så jag kan köpa min efterlängtade barnvagn!! Ska in till stan och köpa den sedan.. Här är den:





Emmaljunga cangaroo -07a 2995kr! NY!!


Alexander gosar med Diva

2008-09-01 @ 12:46:14















Läs om livet som Therese. En snart 21 årig mamma till Alexander 1½ år som nyligen fått diagnosen "ofrivilligt barnlös". Det betyder att jag inte kan få fler barn på egen hand pga att dom opererade bort båda äggledarna som var kraftigt inflammerade. Varje dag är en ständig påminnelse om detta, men jag kämpar mig vidare och kommer kämpa för min rätt då det var vården som felade så det gick så här långt. Här skrivs det dagligen om allt mellan himmel och jord om våran familj. Glöm inte att lämna en kommentar :)





Bloggkoll

RSS 2.0