Bilder från när Alexander satte på godis på pepparkakshuset

2009-11-30 @ 14:21:59



De första godisarna ditsatta



Duktig kille :)



Fokuserad till 100



Dags att göra andra sidan lite



Så försiktig så :)



Och där kunde han inte hålla sig längre :)


Dagen i bilder - Tomte tåg och fika på brukshundsklubben

2009-11-29 @ 20:36:48



Alexander i chocktillstånd


Ingela och hennes hundar laddar inför paraden



Ansi med schnygga pekka :P






Ulla med alla sina hundar och Alexander åkte skrinda efter Fame



Jag och Diva var oxå taggade


Alexander



Jag och Diva gick sist bland alla hundar och efter oss gick hockeylaget så det ser ut som jag är nån hockey ledare eller nåt :P









En rottisbebis gick bredvid en stund. Hon ville inte gå längre så dom gick ur.



Fina tomtemor Diva



Ulla i täten



Äntligen framme



Vi mötte även på Camilla, Linus och Vilgot



Fikade på klubben efteråt






Alexander och Ingelas bjässe Leo



Alexander har ett moment med Ingelas lille Ryan


I morgon ska vi gå tomtetåg

2009-11-28 @ 22:50:47

Ulla frågade om Alexander ville följa med och åka skrinda efter hennes rottis Fame på tomtetåget genom stan i morgon och det är klart han ska! Jag ska även ta med Diva med en söt tomte mössa.. ska bara fixa den lite så den sitter kvar på huvudet. Sen kanske jag lägger upp en bild senare för hon blir ur gullig/fånig i den :P haha

så kom och titta på tomtetåget i värnamo i morgon kl 14!


Gjort pepparkakshus

2009-11-28 @ 22:47:27

Idag satte jag hopp ett pepparkakshus. Det är tradition att ha det varje år. Eftersom Alexander är så pass stor att han äter både pepparkakor och godis den här julen så tyckte jag han skulle få vara med och sätta sitt godis han tycker om på huset. Eftersom detta var första gången så var jag lite osäker på om han verkligen skulle sätta godiset på huset. Trodde han skulle äta upp det mesta faktiskt. Jag visade en gång hur man skulle göra sen satt han där och satte fast sina godisar! Efter han satt fast drygt 15 st tog han sin första smakbit på en godis. Och så tittade han på mig som "får jag äta?". Så åt han några st godisar men till slut sa jag att han fick fortsätta sätta på huset och inte äta upp allt. Då skulle han ta ut godiset ur munnen och sätta på huset men jag hann hejda honom och visa att godiset i skålen ska man sätta på huset :) Hur som helst så var han jätte duktig och det var verkligen kul! Det tyckte han med!

Det blev några godisar över som han fick äta upp sen och han var så stolt över sitt pepparkakshus och pekade och sa "va fin".

Peter tog en massa bilder med kameran men den ligger i sovrummet och Alexander sover ju i vårat sovrum nu eftersom vi nu stängt fönstret i hans rum så jag får lägga upp bilderna i morgon.. Tog iaf en med mobilen.



Ska strax dekorera den lite oxå med lite snö och tomtar :)

I morgon väntas lussebullsbak om vi hinner..


Ännu mer positiva besked

2009-11-27 @ 16:15:59

Jag var och pratade med studievägledaren idag för jag vill plugga under jullovet för annars får jag inte ett öre under december månad och det känns inte så kul då det är massa julklappar och julmat som ska inhandlas. Fick iaf positiva besked. Det var inga problem att studera på distans då. Var lite orolig över det då jag har hört rykten om att skolan dragit in på distans utbildningarna då de har det dåligt ekonomiskt.. samt att jag inte fick betyg i svenska b.. egentligen får man ju inte studera mer på distans på ett år om man får ett IG i en kurs, men jag fick inget IG utan ett streck.. Det var ju i samband med operationen så jag hade ingen ork/lust/tid att studera och läraren förstod det och satte ett streck istället för IG. Det var snällt! Jag ska iaf fortsätta med svenska b under nästa höst termin är det tänkt.

Peter har jobbat mycket denna månaden. Hela veckan + halva förra jobbade han från 7-16 men idag gick han hem 15 för han tackade även ja till ett nattjobb i kväll från 21-07 så han får sova lite. Så han får bra lön nästa månad, och jag får studiemedel även nästa månad. Kan det bli bättre??


Positiva besked 2

2009-11-26 @ 20:52:10

Ringde till hälsvårdsnämnden i måndags och fick tag i en person till slut, men dom hade problem med telefonerna så det bröts hela tiden men jag hann berätta om situationen och lämna hem numret. När jag skulle lämna mobil nr brts det igen och då orkade inte jag ringa upp fler ggr utan han sa ju att dom skulle höra av sig när han hade pratat med sina kollegor för att komma fram till en lösning.

Idag ringde en kvinna mig från hälsovårdsnämnden och berättade att hon skulle komma och titta på lägenheten och utreda detta för att se vad det kan vara för fel samt vad hyresvärden ska göra åt det. Så på måndag kl 10 kommer hon hit. Alexander kommer få sova med oss i sovrummet för fönstret ska stängas på lördag för att man verkligen ska känna av äckel lukten och fukten.

Ska bli väldigt intressant att se vad som kommer behöva göras och speciellt vad det är för nåt fel i hans rum. Hoppas det är nåt riktigt jäkla dyrt så hyresvärden får det dyrt. Skulle nu rummet vara bedömt som farligt kan han glömma att vi betalar för en trea när man inte kan använda rummet. Vi får se vad hon säger när hon utrett saken.


Positiva besked

2009-11-26 @ 20:21:37

Fick detta brevet på posten igår:



Paranormal Activity

2009-11-23 @ 13:45:26

Nåt som du vill se kanske Camilla? :P




Therese betyg: Såg denna i helgen med pappa.. Till en början var den ur kass. Trodde pappa skämtade med mig då det var dom själva som filmade. Men efter ett tag när saker och ting började hända så blev man fast. Och filmen var verkligen ruggigt läskig. Jag tänker på den filmen varje kväll när jag är ute med Diva av någon anledning. Jag blir fan rädd varje gång jag tänker på filmen! Betyget på denna blir 8/10. Att den inte fick mer var för att det tog sån tid innan filmen började bli intressant och det började hända grejer och när man väl är helt inne i filmen så slutar den kändes det som. Ruggit slut var det iaf!

Så, Camilla.. komma över och se den nån kväll? :P


Helgen är över

2009-11-23 @ 00:14:53

Mina föräldrar och syster kom hit i fredagsoch åkte hem idag strax efter lunchtid. Så det har varit full rulle i helgen och inte så mycket dator sittande. Var ju ganska länge sen man träffade dom. Sist var ju i september som vi sågs så det var drygt 2½ månader sen! Alldeles för länge! Men det är så dumt när de bara stannar över helgen, det är så kort tid så det känns som man knappt hinner träffa dom innan dom åker igen.

på vägen hit fick pappa hämta min mobiltelefon som varit på lagning och var klar på siba i jönköping. Som ny igen :) Så skönt! Har verkligen saknat den! Eftersom jag har en gammal rutten LG 8120 som reservmobil och det är helt andra knappar att skriva mellanslag och ändra ord på T9 med den så först tog det ett tag att vänja sig vid det på LG:n från att jag var van med sony ericsson och nu trycker jag ju fel hela tiden på sony ericsson... jaja. vänjer mig snart igen :)

Alexander är inne i någon mamma gris period igen. Så fort man säger åt honom att han ska sova så hämtar han nappen och snutten och ställer sig vid våran sovrumsdörr.. han vill inte sova i sin säng. Men han brukar nöja sig med att gosa lite med mig i sängen och sen kan han sova i sin säng.
Sen är han även inne i en vägra äta mat period! Det började i fredags när mina föräldrar kom då det blev en sen middag, men sen var han så hela helgen. Frukost, gröt, äter han lika mycket som vanligt av men inte lunch eller middag! Gav han spagetti och köttfärssås i kväll som han älskar för att han skulle äta men inte ens det ville han ha! Jag fattar inte.. Det verkar inte vara någon tand då han kan äta kakor, gröt, godis m.m. för då skulle ju även det göra ont. Hoppas iaf att det går över snart!

Alexander har inte haft nåt ont av vaccinationen. Han har aldrig klagat på benet där vaccinationen togs eller haft någa andra tecken på biverkningar. Men dagen efter vaccinationen så började han hosta riktigt mycket! Han hostade ju mycket på nätterna innan läkaren konstaterade att det var lunginflammation. Så fick han medicin och han blev bra igen. Hostan försvann! Men så blev han förkyld och började hosta LITE igen. Men efter vaccinationen har han haft riktigt jobbig hosta! Men jag börjar fundera på om det ens är en biverkning av vaccinationen för så här länge ska man ju inte ha det! Sen berättade pappa i morse att han var tvungen att gå ut ifrån Alexanders rum på natten och lägga sig på soffan för det luktade riktigt äckligt i hans rum. Jag har kännt den doften jag med när jag ska ta upp Alexander på morgonen, speciellt då fönstret varit stängt i hans rum. Det är någon sur, instängd, äcklig doft. Så när till och med min pappa reagerar i Alexanders rum så är det ju nåt som inte stämmer där inne! Och nu har jag fått nog. Jag har ju pratat med hyresvärden om det men han sa ju att de skulle komma och kolla ventilationen här och det har dom ju gjort. Men det enda dom kollade var att fläkten i köket och ventilationen i badrummet fungerade!! Det har ju ingenting med Alexanders rum att göra! Dom som var här och kollade ventilationen var trevliga och vi berättade om Alexanders rum och dom skulle göra en notering på det så det kanske skulle bli fart på gubben så han fixar det, men än har vi inte hört nåt. Så i morgon kommer jag kontakta högre makter för det är farligt för Alexanders hälsa att vara där inne och det ska fixas omedelbart!


Då har man vaknat..

2009-11-20 @ 02:03:13

Vaknade för en stund sen och var pigg.. Gick och la mig med Alexander 19.30 efter att jag stoppat i mig två panodil extend som jag hade kvar efter operationen. Hade ingen vanlig receptfri värktablett och den här panodilen är bara lite starkare och verkar längre än vanlig panodil, annars är det ingen skillnad. Sov iaf rätt gott bredvid Alexander tills nyligen då han höll på att hosta som bara den.

Funderar på vad jag ska göra nu... försöka sova igen kanske?


Halft död

2009-11-19 @ 19:11:52

Jag ska ALDRIG mer vaccinera mig! Iaf inte mot svininfluensan eller nåt som man kan få hemska biverkningar av då jag fått influensa synptom som är en biverkning. Hade ont i armen och lite i huvudet igår kväll. Var även oerhört seg i kroppen och det höll fortfarande i sig när jag vaknade. Men jag åkte till praktiken iaf. Men det blev värre.. fick oerhört ont i hela kroppen, speciellt ryggen som strålade ner mot benen. Huvudvärken blev värre och så fick jag även feber. Så jag orkade inte vara kvar. Men jag kunde inte åka hem heller då Peter både hade bilen och hemma nycklarna när han jobbade i Gnosjö. Så jag ringde Ulla och frågade om jag fick låna hennes soffa till Peter skulle hämta mig. Ett annat problem var att Peter inte hade mobilen med sig så jag kunde inte heller säga åt honom att jag var hos Ulla. Men som tur var ringde han henne från jobbet strax efter och hon sa att jag skulle vara där. Fick två alvedon av Ulla och bäddade ner mig i hennes soffa och tittade på tvn i drygt en timme. Hade lindat in mig ordentligt i täcke då jag frös mycket och piffat upp kuddar under huvudet. Sen vart jag så trött så jag somnade. Ulla var borta i några timmar så det var lugnt och skönt. Till och med fåglarna höll tyst som tur var :) Men hennes ena katt löper så hon gick och mjaoade lite då och då, men inte så hysteriskt som Baby gör. Jag vaknade av att jag fick upp alla hundar på mig då Ulla kom hem. Hon skickade ut dom därifrån då och jag lyckades snabbt somna om.. Sen vaknade jag vid 16.30 av att det ringer på dörren.. Men ingen öppnade så Ulla måste gått igen så jag skyndar mig upp för att öppna för det var troligtvis Peter som skulle hämta mig men han hade hunnit gå bort till hans mormor där Ulla var och hämtade nycklarna. När jag gick upp så mådde jag bättre. Lite sömn och alvedonen hade hjälpt. Men nu mår jag inge bra igen och ska se efter om vi ens har nån alvedon eller ipren hemma.. Peter har en tendens att äta upp dom men aldrig köpa nya och det var ett tag sen jag åt dom..

Alexander verkar inte ha fått några biverkningar alls. Hn mådde bra i morse och jag frågade på dagis hur det hade varit idag och dom hade inte märkt någon skillnad. Inte heller att han skulle ha haft ont i benet så jag fick väl hans biverkningar oxå då jag har ont i mina ben. Men hellre att jag får det än han. Vill inte att han ska må så här!


Dagen idag

2009-11-18 @ 22:23:38

Var grymt seg och trött i morse.. det var hemskt jobbigt att kliva ur sängen kl 7. Men men, jag gjorde det.

Hände en ganska kul sak på praktiken idag.. det var bara en av killarna som var där idag då de andra var lediga och han kom fram till mig (då jag jobbar själv och de andra packar upp varor tillsammans) och frågade om det bara var han eller om "hon" (en annan praktikant) var sjukt jobbig. Och då sa jag det att det inte bara var han utan hon ÄR sjukt jobbig! Hon pratar HELA tiden! Kan inte vara tyst en sekund, har dessutom en pipig irriterande röst, fattar ingenting, slarvar massa, säger emot personalen när dom säger hon gör nåt fel utan det är dom som gör fel och vägrar lyssna på kretik. Och hon kommer jämt till mig och klagar på saker hon får göra... Så vi hade lite kul på hennes bekostnad idag.. Handledaren höll dessutom på att få spelet på henne då hon gjorde fel som vanligt och han skulle visa hur man gör men hon bara snäste åt honom som att det var han som gjorde fel. Han berättade även att det är bara med honom hon får jobba för alla han skickat henne till vill inte ha tillbaka henne. Ingen tycker om henne. Så jag frågade om hon skulle få jobba där efter praktiken och han sa att det var upp till han eftersom ingen annan klarar av henne och han kommer säga nej. Så där ökade mina chanser till jobb :P hehe!

Efter jobbet åkte jag och hämtade Alexander och vi begav oss till vårdcentralen för han skulle få vaccin. Jag hade egentligen inte beslutat mig om jag skulle ta den eller inte, men alla tjatade och jag hade inte tänkt klart när man plötsligt skulle få en nummerlapp (för de skulle hålla koll på antalet vaccinationer som delades ut) och hon gav mig 1½ (barn får ju bara en halv) och jag isste inte vad jag skulle göra så jag fortsatte .. sen så hade jag ingen lust att köa i 45 min en gång till bara för jag inte tagit den så det blev så att jag tog den. Jag bestämde mig för att Alexander skulle få den då han har haft problem med andningen/hostan i flera månader och kan vara i riskgruppen! Peter och många andra har försökt övertala mig länge..


Dags att uppdatera lite kanske..

2009-11-17 @ 20:54:18

Är dålig på detta nuför tiden.. men jag både pluggar och praktiserar nu. Praktiken drog ju igång igen i måndags och det är lika kul än idag. Fast nu är det en massa små pojkar som praktiserar med men som tur är jobbar jag själv så jag slipper dom.

Har fått en massa beröm från handledaren.. I måndags så var han så glad över att jag hae kommit tillbaka så det skulle bli ordning i butiken igen. Och han kom flera gånger under måndagen och kollade på vad jag hade gjort och sa att det var så snyggt att han skulle kunna gråta.. han sa det varje gång sen sista gången sa han att nu kan han inte gråta mer för det blir översvämning :P haha

Sen igår så frågade en praktikant (hon som var med förra gången jag praktiserade med) hur länge till jag skulle praktisera och jag sa att det bara var den här veckan kvar. Handledaren stod bredvid då och sa att jag skulle kunna få jobba extra när det behövdes. Han lät nästan säker på sin sak och berättade även hur nöjd han var med mig. Nästan synd om den andra praktikanten som varit där i några månader nu och oxå såklart vill ha jobb.

Idag berättade han även att högsta chefen hade pratat med honom om mig i morse. "Shit tänkte jag.. Det lät inte bra". Men det var bara positivt! Han hade berömt mig så mycket och verkligen tyckt att jag gjort ett bra jobb.
Sen fick jag även göra deras utbildning på datorn för såna som jobbar på Willys idag.. Så nu så kan jag ju allt man ska kunna så att få jobb borde inte vara så svårt.


Önskelistan uppdaterad

2009-11-13 @ 19:15:55

Nu har några saker tillkommit på listan och så har jag lagt den i en länk i spalten till vänster så den är lättare att hitta


Otroligt GLAD!!!

2009-11-10 @ 20:51:04

Hade inlämning på inlämningsuppgift 2 i psykologin igår och har redan fått resultatet!

"Hej Therese!  Grattis till en väl genomförd uppgift. Betyg: MVG   / Hälsning Gudrun"
HAHAHAHAHAH!! Jag är så otroligt glad!! Jag är som gjord för psykologi :P Tvekade lite igår kväll på min inlämning då jag kom på ännu mer saker jag hade kunnat skriva eller skriva bättre och när det gäller dessa inlämningsuppgifter så har man aldrig någon aning om vad resultatet blir då man måste tänka själv. Finns inga direkta svar som man kan hitta utan man måste tänka sig in i olika situationer och hur olika saker kan påverka människor. Och jag är tydligen ganska bra på det :)

Ojojoj vad glad jag är!!


Nytt hemligt inlägg

2009-11-10 @ 00:40:50

Med massa smaskens


The haunting in connecticut

2009-11-09 @ 23:38:32

Var nyss hemma hos Camilla och hade skräckis kväll. Vi skulle egentligen se 2012 som Peter hade skaffat men vi båda tyckte det var konstigt att han hade den med tanke på att det inte är biopremiär förrän nu på fredag.. Så jag visade trailern som fanns på sf.se och visst var det den filmen Peter hade sett sa han.. men när skådespelarna väl kom in i bilden så var det hux flux inte alls den filmen. Så Peter har gått och snackat skit om en film han inte ens hade sett! Denna hette 2012 doomsday och var från 2008! Den nya heter 2012 Supernova från 2009! Jag ger upp.. det verkar tydligen inte vara den heller eftersom Peter inte kände igen skådespelarna när han såg den igår. Aldrig mer lyssna på Peter överhuvudtaget! Så han har tydligen sett två filmer som han trodde var den som går på bio nu! Så vi skippade den då den har fått dåliga kommentarer och även från Peter.. Istället såg vi The haunting in connecticut. En film Camilla bara tog som lät bra då den fått 10/10 i betyg på flera ställen. Och visst fan var den bra!

Handling: När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia – inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonahåtervänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.

Therese betyg: Jag ger den nog 9/10. Den var riktigt bra! Precis i min smak! Det enda dåliga var egentligen jag själv.. all denna psykologi plugg förstör mitt tänkande!! När filmen närmade sig slutet och huvudpersonen sa EN mening så hade jag listat ut slutet och sa det högt så jag förstörde för Camilla oxå :P Men den var riktigt bra!! SE DEN!

 

Dessutom fick Diva följa med. Hon är ju snart inne i höglöpet och har en hängig karl i röven hela dagarna (Inte Peter utan den andre). Man vet ju hur det känns så vi flickor åkte iväg och lämnade dessa hopplösa karlar hemma :) Camilla har ju två katter men Diva tycker ju om katter så jag fick ta med henne. Den ena katten ömde sig snabbt som satan och den såg man inte skymten av på hela kvällen medan den andra hade 50 cm omkrets på svansen men ändå var så nyfiken så han måste titta. Tillslut tog Camilla ut katten därifrån så fick Diva tugga på sitt tuggben och dom har en dörr med rutor så katten stod där och tittade nästan hela filmen igenom. När vi sen skulle gå så nosade dom till och med på varandra och katten smög fram till Diva bakom barnvagnen. Så han tyckte nog om Diva :)



Säng

2009-11-09 @ 13:38:21

Börjar ju bli dax att införskaffa sig en säng til Alexander snart som jag skrev i inlägget nedan.. Men vet inte vilken av dessa det blir:


Leksvik 1410 kr
Denna är otroligt fin och är en växa säng som man kan justera längden på allt efter de växer.
Min. längd: 138 cm
Max. längd: 208 cm
Så den är ju väldigt praktisk! Då slipper man köpa ny säng senare igen. Men det finns ingen stödbräda till denna som den andra och jag vet inte om man kan sätta dit en heller.. Alexander är ju rätt rörlig på nätterna så att han ska sova utan känns inte bra.


Kritter blå 795 kr
Denna är ganska söt liten säng där det ingår stödbräda. Men köper vi denna så måste vi köpa en ny säng senare då denna inte är utdragbar.

Till båda sängarna ingår ribbotten men madrass måste köpas till.

Vilken skulle ni valt?? Hjälp mig med denna beslutsångest!!


Alexanders önskelista

2009-11-09 @ 13:23:46

Liten tv med inbyggd dvd (ska kunna gå att fästa den i väggen!) Ungefär en sån här eller ännu bättre denna (Behöver alltså inte vara ny!!)
Leksaksdammsugare
Pegart
Arbetsbänk

Bilset tex ett sånt här
Garage tex det här eller det här... eller kanske det här?
Större köksspis ungefär en sån här + Kökssaker
Några byxor och bodies i storlek 92 (gärna bruna) ;)
Pyjamas storlek 92 (gärna två delad!)
Förvaringslådor till lego, klossar m.m med lock!
Presentkort på Ikea till en säng vi ska införskaffa snart.. vet bara inte vilken av dessa det blir. Säng1 Säng2

OBS! De saker som är strukna är redan köpta!

Det va det jag kan komma på nu..
När det gäller sakerna så får ni gärna höra av er om ni köpt något så jag kan stryka det från listan, för annars kanske flera kommer med samma saker.

Det finns även en ikon högst upp i spalten till höger som det står "Alexanders önskelista" på. Så klickar man på den så kommer man direkt till detta inlägget så slipper ni leta efter inlägget efter varje nytt inlägg jag skrivit.


Har Diva bytt ut sin hjärna?

2009-11-04 @ 08:19:14

Som ni alla vet så har Diva en del problem med andra hundar.. Hon gör ju utfall mot hundar som vi möter här hemma.
Men nu har vi mött tre hundar utan ett enda utfall!

Det finns en tjej som har två berner sennen hundar som har bott här i några månader och jag har aldrig lyckats möta henne ute som tur var. Men förra veckan gjorde jag och Diva det men Diva bara stod och tittade. INGENTING gjorde hon.

Sen i lördags fick Diva följa med till jönköping där jag skulle byta mina skor från skopunkten och kolla om H&M där hade större storlek på en jacka jag hade köpt här i värnamo åt Alexander. Men det blev en del annat handlat oxå som present till Alexanders kusin Annie som vi var på kalas hos i söndags. Det blev iaf en del kassar att bära och på vägen hem så köpte jag två pizzor också. Sen tar jag då ut Diva ur bilen och då kommer berner sennen tjejens tonårs dotter mot våran bil då hon har sin bredvid. Diva kan ibland även göra utfall mot människor om det är mörkt ute eller om de ser skumma ut med tex keps nerdragen eller luva på sig.. Men åter igen gjorde hon ingetning. När jag väl tagit de båda pixxa kartongerna och alla mina kassar + Divas koppel och börjat gå mot ytterdörren så kommer den här tjejens pojkvän med deras hund.. En tik på runt 6 månader, nån blandras av allt möjligt bla rottweiler.. Och där kom jag med full packning och höll bara Diva med två fingrar.. Shit tänkte jag. Men det gick bra! Diva drog lite i kopplet men gjorde inget utfall och hon slutade dra när jag sa åt henne! Fattade ingenting! Det var alltså på parkeringen dom möttes så det var inget stort avstånd mellan dom heller.

Vi har alltså mött en del hundar på hemmaplan som vi inte mött tidigare och det är just på hemmaplan Diva varit som värst men nu har hon inte gjort någonting! Det kanske är för att jag försöker sluta tänka på att hon kommer göra utfall.. När vi mötte berner sennena så stannade hon när hon såg dom och då stannade jag oxå och lät henne titta, och då gjorde hon inget. När vi mötte blandras tiken så hade jag inte tid att tänka utan var tvungen att hålla ihop allt då jag hade pizzor och kassar samt Diva i mina händer. Jag bara gick. Men hon verkar iaf ha kammat till sig oh ingen är gladare än jag!

Nu löper även den unga damen och Nisse är ganska intresserad redan nu.. Vilket hon inte alls är. Karlar ;) Det roliga i det hela var att Peter och jag slog vad om när Diva skulle börja löpa.. Har ju alltid skrivit upp när hon börjat och slutat så jag kollade upp när hon gjorde det sist och så räknar man 6 månader från det, men jag vet att Diva börjar löpa redan runt 5 månader efter så jag sa att hon lär börja i början av november istället för slutet av november/början av december. Men Peter sa att det blir slutet av oktober. 1:a november började hon löpa :P Mohahahhaha!


Här var det dött

2009-11-04 @ 08:00:10

Har haft så mycket att göra så jag inte hunnit med att blogga! Förra veckan så praktiserade ju jag heltid och dessutom tudera heltid. Ingen bra kombination. Jag var helt slutkörd och det hände två ggr att jag somnade med böckerna och pennan i handen där jag satt! Så slut var jag. Men i måndags var jag klar med det värsta inlämningarna och mejlade in dom till läraren. Sen beslöt jag mig för att sjukanmäla mig igår då jag behövde vila upp mig igen. Också fick jag ett mejl av två av mina klasskompisar att vi är lediga idag då läraren är sjuk så det blir en vilodag idag med :) Ska dock göra klart de sista inlämningsuppgifterna och påbörja inlämnings uppgift 2 i psykologin..

Har ju glömt berätta.. Jag fick resultatet på inlämningsuppgift 1 på psykoogin förra veckan..Jag hade som sagt inte den blekaste aning om vad jag skulle få på den och var lite osäker på en del av mina svar, men jag fick VG! Så då måste jag ha svarat rätt :P Vart faktiskt rätt chockad men det är kul.

Sen i kväll står det filmkväll på schemat ;) Camilla kommer hit (utan barn den här gången har jag för mig :P ) och vi ska se Wrong turn 3! Det var ju ett tag sen sist vi hade filmkväll och då såg vi Wrong turn 1 & 2 och höll på att garva ihjäl oss! Så vi måste bara se 3:an för att se om den är lika rolig :P Det är ju egentligen skräckfilmer som hade en väldigt spännande handling, som vi beslöt oss för att se under en utav våra skräckfilmskvällar.. Men det var patetiskt och vi skrattade oss igenom första filmen. Sen hade jag även 2:an hemma och Camilla tyckte vi skulle se den med så det blev en lååång kväll/natt. Men kul hade vi!

Var och kollade på lite recensioner om Wrong turn 3 och det var flera st som hade skrivit att de var så besvikna på 3:an då 1:an och 2:an var såååå bra! Ehh?!?! Men då kanske trean är bra, för ettan och tvåan var inte alls bra!!!

Se mina tidigare recensioner HÄR


Läs om livet som Therese. En snart 21 årig mamma till Alexander 1½ år som nyligen fått diagnosen "ofrivilligt barnlös". Det betyder att jag inte kan få fler barn på egen hand pga att dom opererade bort båda äggledarna som var kraftigt inflammerade. Varje dag är en ständig påminnelse om detta, men jag kämpar mig vidare och kommer kämpa för min rätt då det var vården som felade så det gick så här långt. Här skrivs det dagligen om allt mellan himmel och jord om våran familj. Glöm inte att lämna en kommentar :)





Bloggkoll

RSS 2.0