Tacka gudarna för denna underbara apparat!

2009-05-08 @ 01:33:08

Alexander vaknade för drygt en timme sen och ville inte vara själv i sin säng, så jag tog upp honom och vi satte oss och gosade i soffan.  Men han kom aldrig till ro utan vred och vände på sig hela tiden så jag gick in med han till sin säng och skulle lägga honom igen, men han vägrade. Blev totalt vansinnig. Så jag tog med honom och la mig bredvid honom i våran säng, men det var inte bra det heller. Han bökade runt och grät samtidigt. Som om han hade ont någonstans. Testade återigen lägga honom i sin säng efter ett tag men då blev han helt hysterisk. Testade ge han välling men han vägrade, som vanligt. Tog upp honom igen, vi satte oss i soffan, inte bra det heller. Så gick jag och gav honom vatten och vad han drack! Testade att lägga honom igen men han var fortfarande hysterisk. Så då täkte jag testa babyvaktens finesser. Satte på de små lamporna på den och även lite vaggvisor. Då vart han knäpptyst! Sen efter 5 min så stängdes den av och det var fortfarande tyst, han hade somnat! Stängde av hela baletten (som tur var kan man göra det från den som vi har så man slipper gå in och störa honom) men efter typ 20 minuter började han gråta igen. Satte på lampan igen och då vart det tyst. Han kanske hade gått och blivit mörkrädd eller haft en mardröm som gjorde honom rädd.

Vi har inte använt dessa funktioner någonting knappt, men när det väl behövs så fungerar det super! Är verkligen mer än nöjd med denna babyvakt! Defenitivt prisvärd! LOVE IT! Rekomenderar denna STARKT! Enda nackdelen med denna är att räckvidden endast är 300 m. Den vi hade innan hade en räckvidd på 5 km men det var det enda positiva med den, allt annat var skit så man kan inte få allt! Men åt oss duger denna bra då vi aldrig är så långt ifrån.


Andras kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Blogg kanske?:

Din kommentar:

Trackback

Läs om livet som Therese. En snart 21 årig mamma till Alexander 1½ år som nyligen fått diagnosen "ofrivilligt barnlös". Det betyder att jag inte kan få fler barn på egen hand pga att dom opererade bort båda äggledarna som var kraftigt inflammerade. Varje dag är en ständig påminnelse om detta, men jag kämpar mig vidare och kommer kämpa för min rätt då det var vården som felade så det gick så här långt. Här skrivs det dagligen om allt mellan himmel och jord om våran familj. Glöm inte att lämna en kommentar :)






Bloggkoll