Vad är detta nu då???

2009-05-25 @ 23:26:35

Var inne på Sempers hemsida för att ta bilden på vällingen i förra inlägget och hittade då detta:



WHAT??? Snacka om överkurs!! Helt totalt onödigt!!! Alltså äter barnet dåligt vid 8 månaders ålder kan man faktiskt fortsätta ge modersmjölksersättning. Baby semp 2 eller vad den heter.. Här är info om produkten:

BabySemp 3, tillskottsnäring m aktiv bakteriekultur. Från 8 månader
BabySemp 3 - tillskottsnäring med aktiv bakteriekultur Utifrån rekommendationen att vanlig komjölk inte bör serveras som dryck före 10-12 månaders ålder lanserar nu Semper BabySemp 3 med aktiv bakteriekultur - en tillskottsnäring från 8 månader. BabySemp används som alternativ till vanlig mjölk men kan också ges som måltid/tillskott till barnets övriga mat. BabySemp 3 är berikad utifrån näringsrekommendationerna gällande för tillskottsnäring men innehåller mindre protein och salt än vanlig mjölk. Dessutom är BabySemp berikad med järn vilket är viktigt för barn i denna ålder. Baby Semp med aktiv bakteriekultur innehåller också Lactobacillus Reuteri som har genomgått flera vetenskapliga studier på barn och visat sig ha effekt och vara säker. Lactobacillus Reuteri uppfyller WHO:s krav för probiotika.

Vad tycker ni om detta?? Är det nödvändigt eller är det bara onödigt bullshit att tjäna pengar på?

Andras kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Blogg kanske?:

Din kommentar:

Trackback

Läs om livet som Therese. En snart 21 årig mamma till Alexander 1½ år som nyligen fått diagnosen "ofrivilligt barnlös". Det betyder att jag inte kan få fler barn på egen hand pga att dom opererade bort båda äggledarna som var kraftigt inflammerade. Varje dag är en ständig påminnelse om detta, men jag kämpar mig vidare och kommer kämpa för min rätt då det var vården som felade så det gick så här långt. Här skrivs det dagligen om allt mellan himmel och jord om våran familj. Glöm inte att lämna en kommentar :)






Bloggkoll